Δωρεάν Μεταφορικά Πανελλαδικά

Δωρεάν αποστολές και παραλαβές με την ACS

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε για εσάς την αρτιότερη, ταχύτερη, ασφαλέστερη και έγκαιρη παράδοση των επίσημων μεταφράσεων και επικυρώσεων που έχετε παραγγείλει. Για το λόγο αυτό σας παρέχουμε δωρεάν μεταφορικά πανελλαδικά από και προς εσάς με την ACS Courier, με τη διαδικασία της απλής αποστολής. Από το πρόγραμμα δωρεάν μεταφορικών εξαιρούνται οι δυσπρόσιτοι προορισμοί.​

Εκτιμώμενος χρόνος διαδρομής - Καταστήματα ACS

Μπορείτε να δείτε εκτιμώμενο από την ACS χρόνο παράδοσης της απλής αποστολής πατώντας εδώ. Βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα της ACS εδώ, και καλέστε ή επισκεφθείτε το, για να επωφεληθείτε της δωρεάν αποστολής των εγγράφων σας προς μετάφραση και επικύρωση. H ACS αναλαμβάνει να παραδώσει τις μεταφράσεις και επικυρώσεις σας το συντομότερο δυνατό. Για τις παραγγελίες τηρείται σειρά χρονικής προτεραιότητας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις που έχει ζητηθεί η υπηρεσία express και έχει καταβληθεί το αντίστοιχο αντίτιμο. Σε γενικές γραμμές, για τα προεπιλεγμένα έγγραφα που παραδίδονται σε αστικά κέντρα της ηπειρωτικής Ελλάδας, οι παραγγελίες χρειάζονται 2-3 εργάσιμες από την παραλαβή των πρωτοτύπων μέχρι να φτάσουν σε εσάς, χωρίς να υπάρχει δέσμευση για την τήρηση του χρονικού ορίου και ανάλογα με τις υποχρεώσεις του γραφείου. Οι εργάσιμες ημέρες είναι αυτές των δικηγορικών γραφείων, δηλαδή από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός αργιών.

Ασφαλισμένες αποστολές - Track and trace

Οι αποστολές σας είναι ασφαλισμένες και εφαρμόζεται σύστημα πλήρους ιχνηλασιμότητας των αποστολών, με τη χρήση του κωδικού voucher της ACS.

 

Μεταφράσεις στις πόλεις: Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Πάτρα - Λάρισα - Βόλος - Ιωάννινα - Ηράκλειο - Αλεξανδρούπολη - Κομοτηνή - Ξάνθη - Καβάλα - Δράμα - Σέρρες - Κιλκίς - Πολύγυρος - Έδεσσα - Βέροια - Φλώρινα - Κοζάνη - Καστοριά - Κατερίνη - Γρεβενά - Καρδίτσα - Τρίκαλα - Ηγουμενίτσα - Πρέβεζα - Άρτα - Λιβαδειά - Λαμία - Άμφισσα - Μεσολόγγι - Καρπενήσι - Χαλκίδα - Κόρινθος - Πύργος - Τρίπολη - Ναύπλιο - Καλαμάτα - Σπάρτη - Χανιά - Ρέθυμνο - Άγιος Νικόλαος - Ερμούπολη - Ρόδος - Σάμος - Μυτιλήνη - Χίος - Κέρκυρα - Αργοστόλι - Λευκάδα - Ζάκυνθος, και σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Η υπηρεσία υποστηρίζεται από την: