ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ

Σε αυτή τη σελίδα υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες για την αποστολή των πρωτοτύπων εγγράφων σας προς εμάς. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα ΜΟΝΟ εάν:

Α. Έχετε ολοκληρώσει επιτυχώς την ηλεκτρονική παραγγελία σας και έχετε λάβει στο email σας επιβεβαίωση της παραγγελίας, ή
Β. Έχετε λάβει τηλεφωνική ή έγγραφη επιβεβαίωση από εμάς, για να προχωρήσετε στην αποστολή των εγγράφων σας (για περιπτώσεις μη ηλεκτρονικής παραγγελίας).

Η διαδικασία έχει ως εξής:

1. Εσωκλείστε σε δικό σας φάκελο το πρωτότυπο έγγραφο
Η αποστολή των πρωτοτύπων σε εμάς είναι απαραίτητη για την παροχή της επίσημης μεταφραστικής υπηρεσίας.

2. Καλέστε ή επισκεφθείτε την ACS της περιοχής σας κάνοντας έρευνα εδώ, προκειμένου να αποστείλετε τα ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ έγγραφά σε μία από τις παρακάτω διευθύνσεις της επιλογής σας (Αθήνα ή Θεσσαλονίκη), ενημερώνοντας την ACS ότι η αποστολή γίνεται με χρέωση παραλήπτη (δική μας).

Οι διευθύνσεις που μπορείτε να μας αποστείλετε τα πρωτότυπα έγγραφά σας είναι: 

ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καμπάς & Καμπάς | Δικηγόροι & Νομικοί Σύμβουλοι
Πανεπιστημίου 59
105 64
Αθήνα
Ελλάδα
Τ. 210.300.6500

 

Καμπάς & Καμπάς | Δικηγόροι & Νομικοί Σύμβουλοι
Δωδεκανήσου 10Α
546 26
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Τ. 2310.527.936

 3. ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο φάκελο εκτός από τα πρωτότυπα, παρακαλούμε να εσωκλείσετε ένα χαρτί στο οποίο θα αναγράφετε πλήρη διεύθυνση για την ΠΑΡΑΔΟΣΗ της παραγγελίας όταν ολοκληρωθεί (Ονοματεπώνυμο παραλήπτη, Διεύθυνση, όροφο, κουδούνι, Πόλη, ΤΚ, Νομό, κινητό, τυχόν οδηγίες για το κούριερ). Το χαρτί αυτό ΔΕΝ χρειάζεται να συμπληρωθεί εάν έχετε ολοκληρώσει ηλεκτρονικά την παραγγελία και έχετε λάβει email επιβεβαίωσης.

4. Ακόμη, στο ίδιο έγγραφο να αναγράψετε στοιχεία για την έκδοση του παραστατικού  (Επώνυμο - Όνομα - Πατρώνυμο - ΑΦΜ - ΔΟΥ - Τηλέφωνο Κινητό - Διεύθυνση - Πόλη - ΤΚ - Νομό).
Μπορείτε να κατεβάσετε έντυπο με τις πληροφορίες για την παράδοση και την έκδοση παραστατικού έτοιμο για εκτύπωση και συμπλήρωση εδώ.

5. Χρήσιμο είναι μετά την αποστολή των πρωτοτύπων να μας στείλετε με email τον κωδικό της ACS για την παρακολούθηση της διαδρομής του φακέλου.

Ενημερωθείτε για τους προσφερόμενους τρόπους πληρωμής εδώ.

Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην Αθήνα και θέλετε να καταθέσετε και να παραλάβετε την παραγγελία σας από το γραφείο μας στην Αθήνα, παρακαλούμε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: Μεταφρασεις Αθηνα

Σε περίπτωση που βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη και θέλετε να καταθέσετε και να παραλάβετε την παραγγελία σας από το γραφείο μας στη Θεσσαλονίκη, παρακαλούμε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: Μεταφρασεις Θεσσαλονικη

 

 
Η υπηρεσία υποστηρίζεται από την: