Μεταφράσεις Χανιά

03 Μαΐου 2015

Μεταφράσεις Χανιά

Επίσημη μετάφραση στα Χανιά

Εάν βρίσκεστε στα Χανιά και χρειάζεστε επίσημες μεταφράσεις από δικηγόρο, σας ενημερώνουμε ότι το iMetafrasi εξυπηρετεί πανελλαδικά όλες τις πόλεις με ασφαλή μεταφορά των εγγράφων σας μέσω courier. Όλες οι αποστολές είναι ασφαλισμένες. Για τη μεταφορά σάς παρέχεται tracking code από την ACS προκειμένου να γνωρίζετε κάθε στιγμή πού βρίσκονται τα έγγραφά σας και η παραγγελία σας.

Παρακαλούμε προηγουμένως να ενημερωθείτε για την τιμή και το κόστος των μεταφράσεων (σε περίπτωση που πρόκειται για ήδη τιμολογημένο έγγραφο που βρίσκεται στη βάση μας). Σε περίπτωση που δεν υπάρχει το έγγραφό σας στη βάση μας, μπορείτε να μας το στείλετε για να σας στείλουμε προσφορά για το κόστος μετάφρασης. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για τη μεταφραστική υπηρεσία που προσφέρεται, καθώς και για την υπηρεσία μετάφρασης - επικύρωσης που σας ενδιαφέρει.

Δείτε εδώ τη διεύθυνση του iMetafrasi. 

Ενδεικτικές περιοχές του Νομού Χανίων που αξιοποιούν τις υπηρεσίες μας:

Άγιος Ιωάννης Χανίων, Αλικιανός, Βαθή Χανίων, Βαμβακόπουλο, Βάμος, Βουκολιές, Βρύσες, Γαλατάς, Δαράτσος, Καλύβες, Κάνδανος, Κάτω Γαλατάς, Κάτω Δαράτσος, Κίσσαμος, Κόκκινο Μετόχι Χανίων, Κολυμβάρι, Κορακιές, Κουνουπιδιανά, Μουρνιές, Νεροκούρος, Παζινός, Παλαιοχώρα, Περιβόλια Κυδωνίας, Πλατανιάς, Ροδοβάνι, Σούδα, Τσικαλαριά, Χανιά, Χώρα Σφακίων

Παρακάτω βρίσκονται μερικές από τις ελληνικές πόλεις που εξυπηρετούμε:
Η υπηρεσία υποστηρίζεται από την: