Μεταφράσεις Ιωάννινα

03 Μαΐου 2015

Μεταφράσεις Ιωάννινα

Επίσημη μετάφραση στα Ιωάννινα

Εάν βρίσκεστε στα Ιωάννινα και χρειάζεστε επίσημες μεταφράσεις από δικηγόρο, σας ενημερώνουμε ότι το iMetafrasi εξυπηρετεί πανελλαδικά όλες τις πόλεις με ασφαλή μεταφορά των εγγράφων σας μέσω courier. Όλες οι αποστολές είναι ασφαλισμένες. Για τη μεταφορά σάς παρέχεται tracking code από την ACS προκειμένου να γνωρίζετε κάθε στιγμή πού βρίσκονται τα έγγραφά σας και η παραγγελία σας.

Παρακαλούμε προηγουμένως να ενημερωθείτε για την τιμή και το κόστος των μεταφράσεων (σε περίπτωση που πρόκειται για ήδη τιμολογημένο έγγραφο που βρίσκεται στη βάση μας). Σε περίπτωση που δεν υπάρχει το έγγραφό σας στη βάση μας, μπορείτε να μας το στείλετε για να σας στείλουμε προσφορά για το κόστος μετάφρασης. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για τη μεταφραστική υπηρεσία που προσφέρεται, καθώς και για την υπηρεσία μετάφρασης - επικύρωσης που σας ενδιαφέρει.

Δείτε εδώ τη διεύθυνση του iMetafrasi. 

Ενδεικτικές περιοχές του Νομού Ιωαννίνων που αξιοποιούν τις υπηρεσίες μας:

Αμπελοχώρι, Ανατολή, Ασπράγγελοι, Βαλανιδιά, Βροσίνα, Βρυσούλα, Γρεβενίτιο, Δελβινάκι, Δερβίζιανα, Δολιανά, Ελεούσα, Ζίτσα, Ιωάννινα, Καλέντζι, Καρδαμίτσια, Κατσικάς, Κεφαλόβρυσο, Κόνιτσα, Κουκλέσι, Μέτσοβο, Μπάφρα, Παλαιοσέλι, Πεδινή, Πέραμα Ιωαννίνων, Περίβλεπτος, Πράμαντα, Πυρσόγιαννη, Σεριζιανά, Σταυράκι, Τσεπέλοβο

Παρακάτω βρίσκονται μερικές από τις ελληνικές πόλεις που εξυπηρετούμε:
Η υπηρεσία υποστηρίζεται από την: