Έκπτωση €5

Στο iMetafrasi.gr τα μεταφορικά είναι δωρεάν πανελλαδικά από και προς εσάς. Όμως, αυτό δε σημαίνει ότι το περιβάλλον δεν επιβαρύνεται από τη μεταφορά των εγγράφων προς εμάς και την αποστολή της παραγγελίας πίσω σε εσάς. Στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε την υπηρεσία της επίσημης μετάφρασης και επικύρωσης απομακρυσμένα, προσπαθούμε να μειώσουμε το δυνατόν περισσότερο το σχετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Για αυτό, αποφασίσαμε να επιβραβεύσουμε κάθε πελάτη μας δίνοντας έκπτωση ύψους 5,00 € σε κάθε επόμενο έγγραφο μετά το πρώτο που προστίθεται στην ίδια παραγγελία. Έτσι, συνδυάζοντας περισσότερα έγγραφα στην ίδια παραγγελία μεταφράσεων, εσείς κερδίζετε για το κάθε ένα έκπτωση 5,00 € η οποία αφαιρείται αυτόματα στον χαρτοφύλακα. Ταυτόχρονα όμως, προστατεύετε το περιβάλλον από το να επιβαρυνθεί με την περιττή κατανάλωση ενέργειας και πόρων.

Όροι έκπτωσης 5,00 €:

  • Η έκπτωση αφορά στις online και offline παραγγελίες
  • Δίνεται για όλα τα έγγραφα και όλες τις υπηρεσίες του iMetafrasi.gr
  • Υπολογίζεται αυτόματα στον χαρτοφύλακα, για τις online παραγγελίες. Στις offline παραγγελίες ζητήστε να υπολογιστεί, εφόσον συνδυάζετε παραπάνω από ένα έγγραφο στην ίδια παραγγελία
  • Ως παραγγελία νοείται η συνδυαστική παραγγελία περισσοτέρων εγγράφων-υπηρεσιών και με μία αποστολή ή/και μία παραλαβή με την ACS courier.
  • Η έκπτωση αφορά σε κάθε επόμενο, μετά το πρώτο, έγγραφο στην ίδια παραγγελία. 

 
Η υπηρεσία υποστηρίζεται από την: