Μεταφράσεις Σέρρες

03 Μαΐου 2015

Μεταφράσεις Σέρρες

Επίσημη μετάφραση στις Σέρρες

Εάν βρίσκεστε στις Σέρρες και χρειάζεστε επίσημες μεταφράσεις από δικηγόρο, σας ενημερώνουμε ότι το iMetafrasi εξυπηρετεί πανελλαδικά όλες τις πόλεις με ασφαλή μεταφορά των εγγράφων σας μέσω courier. Όλες οι αποστολές είναι ασφαλισμένες. Για τη μεταφορά σάς παρέχεται tracking code από την ACS προκειμένου να γνωρίζετε κάθε στιγμή πού βρίσκονται τα έγγραφά σας και η παραγγελία σας.

Παρακαλούμε προηγουμένως να ενημερωθείτε για την τιμή και το κόστος των μεταφράσεων (σε περίπτωση που πρόκειται για ήδη τιμολογημένο έγγραφο που βρίσκεται στη βάση μας). Σε περίπτωση που δεν υπάρχει το έγγραφό σας στη βάση μας, μπορείτε να μας το στείλετε για να σας στείλουμε προσφορά για το κόστος μετάφρασης. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για τη μεταφραστική υπηρεσία που προσφέρεται, καθώς και για την υπηρεσία μετάφρασης - επικύρωσης που σας ενδιαφέρει.

Δείτε εδώ τη διεύθυνση του iMetafrasi. 

Ενδεικτικές περιοχές του Νομού Σερρών που αξιοποιούν τις υπηρεσίες μας:

Αλιστράτη, Δραβήσκος, Ηράκλεια, Κάτω Πορόια, Κεφαλοχώρι, Λευκώνας, Μαυροθάλασσα, Νέα Ζίχνη, Νέο Πετρίτσι, Νέος Σκοπός, Νιγρίτα, Πεντάπολη, Πρώτη Σερρών, Ροδολίβος, Ροδόπολη, Σέρρες, Σιδηρόκαστρο, Στρυμονικό, Τερπνή, Χρυσό

Παρακάτω βρίσκονται μερικές από τις ελληνικές πόλεις που εξυπηρετούμε:
Η υπηρεσία υποστηρίζεται από την: