Μεταφράσεις Ρόδος

03 Μαΐου 2015

Μεταφράσεις Ρόδος

Επίσημη μετάφραση στη Ρόδο

Εάν βρίσκεστε στη Ρόδο και χρειάζεστε επίσημες μεταφράσεις από δικηγόρο, σας ενημερώνουμε ότι το iMetafrasi εξυπηρετεί πανελλαδικά όλες τις πόλεις με ασφαλή μεταφορά των εγγράφων σας μέσω courier. Όλες οι αποστολές είναι ασφαλισμένες. Για τη μεταφορά σάς παρέχεται tracking code από την ACS προκειμένου να γνωρίζετε κάθε στιγμή πού βρίσκονται τα έγγραφά σας και η παραγγελία σας.

Παρακαλούμε προηγουμένως να ενημερωθείτε για την τιμή και το κόστος των μεταφράσεων (σε περίπτωση που πρόκειται για ήδη τιμολογημένο έγγραφο που βρίσκεται στη βάση μας). Σε περίπτωση που δεν υπάρχει το έγγραφό σας στη βάση μας, μπορείτε να μας το στείλετε για να σας στείλουμε προσφορά για το κόστος μετάφρασης. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για τη μεταφραστική υπηρεσία που προσφέρεται, καθώς και για την υπηρεσία μετάφρασης - επικύρωσης που σας ενδιαφέρει.

Δείτε εδώ τη διεύθυνση του iMetafrasi. 

Ενδεικτικές περιοχές του Νομού Δωδεκανήσου που αξιοποιούν τις υπηρεσίες μας:

Αγαθονήσι, Ανάληψη Αστυπάλαιας, Αντιμάχεια, Αρχάγγελος, Αστυπάλαια, Αφάντου, Γεννάδι, Έμπωνας, Ιαλυσός, Καλυθιές, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κάσος, Κέφαλος Κω, Κολύμπια, Κοσκινού, Κρεμαστή, Κως, Λειψοί, Λέρος, Λίνδος, Μαριτσά, Μεγίστη, Νίσυρος, Παλαιά Πόλη, Παραδείσι, Παστίδα, Πάτμος, Ρόδος, Σγουρού, Σορωνή, Σύμη, Τήλος, Φαληράκι, Χάλκη, Ψαλίδι

Παρακάτω βρίσκονται μερικές από τις ελληνικές πόλεις που εξυπηρετούμε:
Η υπηρεσία υποστηρίζεται από την: