Μεταφράσεις Λάρισα

03 Μαΐου 2015

Μεταφράσεις Λάρισα

Επίσημη μετάφραση στη Λάρισα

Εάν βρίσκεστε στη Λάρισα και χρειάζεστε επίσημες μεταφράσεις από δικηγόρο, σας ενημερώνουμε ότι το iMetafrasi εξυπηρετεί πανελλαδικά όλες τις πόλεις με ασφαλή μεταφορά των εγγράφων σας μέσω courier. Όλες οι αποστολές είναι ασφαλισμένες. Για τη μεταφορά σάς παρέχεται tracking code από την ACS προκειμένου να γνωρίζετε κάθε στιγμή πού βρίσκονται τα έγγραφά σας και η παραγγελία σας.

Παρακαλούμε προηγουμένως να ενημερωθείτε για την τιμή και το κόστος των μεταφράσεων (σε περίπτωση που πρόκειται για ήδη τιμολογημένο έγγραφο που βρίσκεται στη βάση μας). Σε περίπτωση που δεν υπάρχει το έγγραφό σας στη βάση μας, μπορείτε να μας το στείλετε για να σας στείλουμε προσφορά για το κόστος μετάφρασης. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για τη μεταφραστική υπηρεσία που προσφέρεται, καθώς και για την υπηρεσία μετάφρασης - επικύρωσης που σας ενδιαφέρει.

Δείτε εδώ τη διεύθυνση του iMetafrasi. 

Ενδεικτικές περιοχές του Νομού Λαρίσης που αξιοποιούν τις υπηρεσίες μας:

Αγιά, Αμπελώνας, Βερδικούσσα, Γιάννουλη, Γόννοι, Ελασσόνα, Κρανέα Ελασσόνας, Λάρισα, Λιβάδι, Νίκαια Λάρισας, Πλατύκαμπος, Πυργετός, Σκοπιά Φαρσάλων, Συκούριο, Τύρναβος, Φαλάνη, Φάρσαλα

Παρακάτω βρίσκονται μερικές από τις ελληνικές πόλεις που εξυπηρετούμε:
Η υπηρεσία υποστηρίζεται από την: