Μεταφράσεις Κατερίνη

03 Μαΐου 2015

Μεταφράσεις Κατερίνη

Επίσημη μετάφραση στην Κατερίνη

Εάν βρίσκεστε στην Κατερίνη και χρειάζεστε επίσημες μεταφράσεις από δικηγόρο, σας ενημερώνουμε ότι το iMetafrasi εξυπηρετεί πανελλαδικά όλες τις πόλεις με ασφαλή μεταφορά των εγγράφων σας μέσω courier. Όλες οι αποστολές είναι ασφαλισμένες. Για τη μεταφορά σάς παρέχεται tracking code από την ACS προκειμένου να γνωρίζετε κάθε στιγμή πού βρίσκονται τα έγγραφά σας και η παραγγελία σας.

Παρακαλούμε προηγουμένως να ενημερωθείτε για την τιμή και το κόστος των μεταφράσεων (σε περίπτωση που πρόκειται για ήδη τιμολογημένο έγγραφο που βρίσκεται στη βάση μας). Σε περίπτωση που δεν υπάρχει το έγγραφό σας στη βάση μας, μπορείτε να μας το στείλετε για να σας στείλουμε προσφορά για το κόστος μετάφρασης. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για τη μεταφραστική υπηρεσία που προσφέρεται, καθώς και για την υπηρεσία μετάφρασης - επικύρωσης που σας ενδιαφέρει.

Δείτε εδώ τη διεύθυνση του iMetafrasi. 

Ενδεικτικές περιοχές του Νομού Πιερίας που αξιοποιούν τις υπηρεσίες μας:

Άγιος Δημήτριος Πιερίας, Αιγίνιο, Αλώνια, Ανδρομάχη, Αρωνάς, Βριά, Βροντού, Γανοχώρα, Ελατοχώρι, Καλλιθέα Πιερίας, Καρίτσα, Κατερίνη, Κατερινόσκαλα, Κάτω Μηλιά, Κίτρος, Κολινδρός, Κονταριώτισσα, Κορινός, Κούκκος, Λαγορράχη, Λεπτοκαρυά, Λιτόχωρο, Μακρύγιαλος, Μεθώνη, Νέα Έφεσος, Νέα Τραπεζούντα, Νέοι Πόροι, Νεοκαισάρεια, Νέος Παντελεήμονας, Ολυμπιακή Ακτή, Παλαιό Κεραμίδι, Παραλία Κατερίνης, Περίσταση, Πλαταμώνας, Ρητίνη, Σβορώνος, Σφενδάμι

Παρακάτω βρίσκονται μερικές από τις ελληνικές πόλεις που εξυπηρετούμε:
Η υπηρεσία υποστηρίζεται από την: