Μεταφράσεις Καλαμάτα

03 Μαΐου 2015

Μεταφράσεις Καλαμάτα

Επίσημη μετάφραση στην Καλαμάτα

Εάν βρίσκεστε στην Καλαμάτα και χρειάζεστε επίσημες μεταφράσεις από δικηγόρο, σας ενημερώνουμε ότι το iMetafrasi εξυπηρετεί πανελλαδικά όλες τις πόλεις με ασφαλή μεταφορά των εγγράφων σας μέσω courier. Όλες οι αποστολές είναι ασφαλισμένες. Για τη μεταφορά σάς παρέχεται tracking code από την ACS προκειμένου να γνωρίζετε κάθε στιγμή πού βρίσκονται τα έγγραφά σας και η παραγγελία σας.

Παρακαλούμε προηγουμένως να ενημερωθείτε για την τιμή και το κόστος των μεταφράσεων (σε περίπτωση που πρόκειται για ήδη τιμολογημένο έγγραφο που βρίσκεται στη βάση μας). Σε περίπτωση που δεν υπάρχει το έγγραφό σας στη βάση μας, μπορείτε να μας το στείλετε για να σας στείλουμε προσφορά για το κόστος μετάφρασης. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για τη μεταφραστική υπηρεσία που προσφέρεται, καθώς και για την υπηρεσία μετάφρασης - επικύρωσης που σας ενδιαφέρει.

Δείτε εδώ τη διεύθυνση του iMetafrasi. 

Ενδεικτικές περιοχές του Νομού Μεσσηνίας που αξιοποιούν τις υπηρεσίες μας:

Άγιος Νικόλαος Μεσσηνίας, Ανδρούσα, Αριστομένης, Ασπρόχωμα, Βέργα, Γαργαλιάνοι, Διαβολίτσι, Δώριο, Θουρία, Καλαμάτα, Κάμπος, Καρδαμύλη, Κοπανάκι, Κορώνη, Κυπαρισσία, Λογγά, Μεθώνη Μεσσηνίας, Μελιγαλάς, Μεσσήνη, Παραλία Καλαμάτας, Πεταλίδι, Πέτρα, Πύλος, Φαρές, Φιλιατρά, Χατζής, Χώρα Τριφυλίας, Ψάρι

Παρακάτω βρίσκονται μερικές από τις ελληνικές πόλεις που εξυπηρετούμε:
Η υπηρεσία υποστηρίζεται από την: