Μεταφράσεις Ηράκλειο

03 Μαΐου 2015

Μεταφράσεις Ηράκλειο

Επίσημη μετάφραση στο Ηράκλειο

Εάν βρίσκεστε στο Ηράκλειο και χρειάζεστε επίσημες μεταφράσεις από δικηγόρο, σας ενημερώνουμε ότι το iMetafrasi εξυπηρετεί πανελλαδικά όλες τις πόλεις με ασφαλή μεταφορά των εγγράφων σας μέσω courier. Όλες οι αποστολές είναι ασφαλισμένες. Για τη μεταφορά σάς παρέχεται tracking code από την ACS προκειμένου να γνωρίζετε κάθε στιγμή πού βρίσκονται τα έγγραφά σας και η παραγγελία σας.

Παρακαλούμε προηγουμένως να ενημερωθείτε για την τιμή και το κόστος των μεταφράσεων (σε περίπτωση που πρόκειται για ήδη τιμολογημένο έγγραφο που βρίσκεται στη βάση μας). Σε περίπτωση που δεν υπάρχει το έγγραφό σας στη βάση μας, μπορείτε να μας το στείλετε για να σας στείλουμε προσφορά για το κόστος μετάφρασης. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για τη μεταφραστική υπηρεσία που προσφέρεται, καθώς και για την υπηρεσία μετάφρασης - επικύρωσης που σας ενδιαφέρει.

Δείτε εδώ τη διεύθυνση του iMetafrasi. 

Ενδεικτικές περιοχές του Νομού Ηρακλείου που αξιοποιούν τις υπηρεσίες μας:

Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου, Άγιοι Δέκα, Άγιος Μύρωνας, Αηδονοχώρι, Άνω Βιάννος, Αρκαλοχώρι, Αρχάνες, Ασήμι, Βασιλείες, Γάζι, Γούρνες Πεδιάδος, Δάφνες, Έμπαρος, Επισκοπή Ηρακλείου, Ζαρός, Ηράκλειο, Καρτερός Ελαίας, Καστέλλι, Κάτω Γούβες, Κνωσσός, Κουτουλουφάρι, Κρουσώνας, Λιμένας Χερσονήσου, Μαλάδες, Μάλια, Μοίρες, Μοχός, Νέα Αλικαρνασσός, Νέο Στάδιο, Πόρος Ηρακλείου, Πύργος Μονοφατσίου, Σταλίδα, Τυμπάκι, Φοινικιά

Παρακάτω βρίσκονται μερικές από τις ελληνικές πόλεις που εξυπηρετούμε:
Η υπηρεσία υποστηρίζεται από την: