Μεταφράσεις Αγρίνιο

03 Μαΐου 2015

Μεταφράσεις Αγρίνιο

Επίσημη μετάφραση στο Αγρίνιο

Εάν βρίσκεστε στο Αγρίνιο και χρειάζεστε επίσημες μεταφράσεις από δικηγόρο, σας ενημερώνουμε ότι το iMetafrasi εξυπηρετεί πανελλαδικά όλες τις πόλεις με ασφαλή μεταφορά των εγγράφων σας μέσω courier. Όλες οι αποστολές είναι ασφαλισμένες. Για τη μεταφορά σάς παρέχεται tracking code από την ACS προκειμένου να γνωρίζετε κάθε στιγμή πού βρίσκονται τα έγγραφά σας και η παραγγελία σας.

Παρακαλούμε προηγουμένως να ενημερωθείτε για την τιμή και το κόστος των μεταφράσεων (σε περίπτωση που πρόκειται για ήδη τιμολογημένο έγγραφο που βρίσκεται στη βάση μας). Σε περίπτωση που δεν υπάρχει το έγγραφό σας στη βάση μας, μπορείτε να μας το στείλετε για να σας στείλουμε προσφορά για το κόστος μετάφρασης. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για τη μεταφραστική υπηρεσία που προσφέρεται, καθώς και για την υπηρεσία μετάφρασης - επικύρωσης που σας ενδιαφέρει.

Δείτε εδώ τη διεύθυνση του iMetafrasi. 

Ενδεικτικές περιοχές του Νομού Αιτωλοακαρνανίας που αξιοποιούν τις υπηρεσίες μας:

Άγιος Ανδρέας Γαβαλού, Άγιος Βλάσιος, Άγιος Κωνσταντίνος, Αγρίνιο, Αιτωλικό, Άκτιο, Αμφιλοχία, Αντίρριο, Άνω Χώρα, Αστακός, Βόνιτσα, Γαβαλού, Γραμμένη Οξυά, Δοκίμιο, Εμπεσός, Ευηνοχώρι, Θέρμο, Καινούργιο, Κατούνα, Κατοχή, Κλεπά, Ματαράγκα, Μεγάλη Χώρα, Μενίδι, Μεσολόγγι, Μύτικας, Ναύπακτος, Νέα Αβόρανη, Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, Πάλαιρος, Παναιτώλιο, Παραβόλα, Πλάτανος Ναυπάκτου, Σίμος, Στράτος, Τερψιθέα, Φυτείες, Χρυσοπηγή

 

Παρακάτω βρίσκονται μερικές από τις ελληνικές πόλεις που εξυπηρετούμε:

 
Η υπηρεσία υποστηρίζεται από την: